Τηλέφωνο: +30.22310.42507

Το hip hop εκτός από είδος χορού αποτελεί μία ολόκληρη κουλτούρα. Ξεκίνησε από τους δρόμους της Αμερικής και κυρίως από τους πολύ διαδεδομένους ciphers , τους κύκλους δηλαδή γύρω από τους χορευτές που εκτελούσαν διάφορες χορευτικές κινήσεις. Είναι ιδιαίτερα αγαπητό στη νέα γενιά. Αποτελείται από διάφορα στυλ όπως το breaking, το locking  και το popping. Στόχος είναι να εξοπλίσει τα παιδιά με δύναμη, ταχύτητα, δημιουργικότητα, ελευθερία κίνησης και ασταμάτητη εξέλιξη στο χορό.

Ο πατέρας του hip-hop θεωρείται ο Kool Herc ενώ νονός ο Afrika Bambaataa ο οποίος είναι ένας από τους τρεις βασικούς δημιουργούς του break-beat deejaying και είναι επίσης ο κύριος συντελεστής της διάδοσης της ραπ και της χιπ χοπ κουλτούρας σε όλο τον κόσμο. Είναι γνωστός ως "Παππούς" ή "Νονός" ή Amen Ra της Παγκόσμιας κουλτούρας του χιπ χοπ, καθώς και ως πατέρας της Electro Funk.

Η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε γραπτά ήταν στην εφημερίδα "The Village Voice" από τον Steven Hager.

Συμπληρωματικά το παιδί μαθαίνει να χορογραφεί γνωστά σε αυτό ακούσματα αναπτύσσοντας την έννοια της δημιουργικότητας και της εφευρετικότητας μέσα σε κλίμα ευφορίας και καλής διάθεσης.

Ζήστε το μαζί μας!!!

 Στόχος μας ειναι να αναπτύξουμε την παιδεία, την κοινωνικοποίηση, τον πνευματικό κόσμο, τον αυτοσχεδιασμό και την ελευθερία έκφρασης των παιδιών. Επιπρόσθετα θελουμε να ενισχύσουμε την καλλιτεχνική φύση, βοηθώντας στη σωματική ανάπτυξη και συμβάλλοντας στην ψυχική καλλιέργεια.

Περισσότερα...

Που θα μας βρείτε

Ώρες Λειτουργίας

Δευτερα
5 MΜ - 10 ΜΜ
Τριτη
4 MΜ - 10 ΜΜ
Τεταρτη
5 MΜ - 10 ΜΜ
Πεμπτη
4 MΜ - 10 ΜΜ
Παρασκευη
5 MΜ - 10 ΜΜ
Σαββατο
10 ΠΜ - 2 ΜΜ
Κυριακη
Κλειστα

Από το Γυμναστήριο