Τηλέφωνο: +30.22310.42507

Η Σοφία Μαντούκα- Παπαθεοδώρου είναι Μουσικοπαιδαγωγός. Έχει δίπλωμα πιάνου με καθηγήτρια την κ. Στέλλα Περράκη και Πτυχία Αρμονίας, Αντίστοιξης και Φούγκας με καθηγητή τον κ.Π. Αδάμ απο το Ωδείο Athenaeum της Αθήνας.

Είναι απόφοιτος του διετούς επαγγελματικού κύκλου σπουδών Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orff και του Μονοετούς Επιμορφωτικού σεμιναρίου Orff – Dalcroze στη σχολή Μωραϊτη. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Πιάνου – Masterclass και Μουσικοπαιδαγωγικά σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Αυστρία – Πολωνία).

Ως Καθηγήτρια Πιάνου εργάζεται απο το 2000 και ως Δασκάλα Μουσικής και Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orff απο το 2004 σε σχολεία, νηπιαγωγεία, ωδεία και σε κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών στην Αθήνα.
Υπήρξε επιστημονική επιμορφώτρια στους δασκάλους μουσικής των Δημόσιων Δημοτικών Σχολείων στο πλαίσιο του διδακτικού πακέτου Μουσικής Αγωγής α’ και β’ Δημοτικού τον Ιούνιο του 2010.

Απο το 2005-2009 δίδαξε Μουσικοκινητική Αγωγή σε Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες στο ΠΙΚΠΑ Βούλας Αττικής. Διετέλεσε πρόεδρος απο το 2007-2009 του Ελληνικού Συλλόγου Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orff. (E.Σ.Μ.Α.)
Απο τον Σεπτέμβριο του 2012 ζεί και εργάζεται στην Λαμία.

Ζήστε το μαζί μας!!!

 Στόχος μας ειναι να αναπτύξουμε την παιδεία, την κοινωνικοποίηση, τον πνευματικό κόσμο, τον αυτοσχεδιασμό και την ελευθερία έκφρασης των παιδιών. Επιπρόσθετα θελουμε να ενισχύσουμε την καλλιτεχνική φύση, βοηθώντας στη σωματική ανάπτυξη και συμβάλλοντας στην ψυχική καλλιέργεια.

Περισσότερα...

Που θα μας βρείτε

Ώρες Λειτουργίας

Δευτερα
5 MΜ - 10 ΜΜ
Τριτη
4 MΜ - 10 ΜΜ
Τεταρτη
5 MΜ - 10 ΜΜ
Πεμπτη
4 MΜ - 10 ΜΜ
Παρασκευη
5 MΜ - 10 ΜΜ
Σαββατο
10 ΠΜ - 2 ΜΜ
Κυριακη
Κλειστα

Από το Γυμναστήριο