Τηλέφωνο: +30.22310.42507

Το Γυμναστήριο μας δραστηριοποιείται στην πόλη της Λαμίας απο το 2010.  Απο την πρώτη στιγμή επενδύσαμε στη δημιουργία τμημάτων ρυθμικης γυμναστικης που εστιάζουν στην άρτια τεχνική.

Η αρμονική συνύπαρξη του Latin και του Hip Hop συντάσσονται απόλυτα με  τις αρχές μας που αποτελούν οδηγό σε κάθε προσπάθεια μας:
ΡΥΘΜΟΣ, ΚΙΝΗΣΗ, ΧΟΡΟΣ!!!

Κι όλα αυτά γιατί η συνύπαρξη της τέχνης με τον αθλητισμό και ο συνδυασμός με το χορο, συνθέτουν ενα αποτέλεσμα μοναδικό.  Στόχος μας ειναι να αναπτύξουμε την παιδεία, την κοινωνικοποίηση,  τον πνευματικό κόσμο, τον αυτοσχεδιασμό και την ελευθερία έκφρασης των παιδιών. Επιπρόσθετα θελουμε να ενισχύσουμε την καλλιτεχνική φύση, βοηθώντας στη σωματική ανάπτυξη και συμβάλλοντας στην ψυχική καλλιέργεια.

Δώστε την ευκαιρία στα παιδια σας να γνωρίσουν και να ωφεληθούν απο την άσκηση, αναδεικνύοντας το ταλέντο τους στη Ρυθμικη Γυμναστικη.

Η ιδιοκτήτρια Νατάσσα Λάππα Πασπάλη, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, καθώς και η ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών της αισθάνονται υπερήφανοι για το επίπεδο των παιδιών που βρίσκονται κοντά τους αυτά τα χρόνια.

Επίσης δηλώνουν σίγουροι πως και τα παιδια που θα θελήσουν να δοκιμάσουν η να βελτιώσουν τις δυνατότητες τους στη ρυθμικη γυμναστική θα ενταχθούν ευχάριστα στη μεγάλη οικογένεια του "Εν Κινήσει".
Σας καλούν λοιπόν να το ζήσετε μαζί τους!!!

 

Ζήστε το μαζί μας!!!

 Στόχος μας ειναι να αναπτύξουμε την παιδεία, την κοινωνικοποίηση, τον πνευματικό κόσμο, τον αυτοσχεδιασμό και την ελευθερία έκφρασης των παιδιών. Επιπρόσθετα θελουμε να ενισχύσουμε την καλλιτεχνική φύση, βοηθώντας στη σωματική ανάπτυξη και συμβάλλοντας στην ψυχική καλλιέργεια.

Περισσότερα...

Που θα μας βρείτε

Ώρες Λειτουργίας

Δευτερα
5 MΜ - 10 ΜΜ
Τριτη
4 MΜ - 10 ΜΜ
Τεταρτη
5 MΜ - 10 ΜΜ
Πεμπτη
4 MΜ - 10 ΜΜ
Παρασκευη
5 MΜ - 10 ΜΜ
Σαββατο
10 ΠΜ - 2 ΜΜ
Κυριακη
Κλειστα

Από το Γυμναστήριο