Τηλέφωνο: +30.22310.42507

Η μαγεία του χορού έχει σκοπό να οδηγήσει τα παιδιά να ανακαλύψουν την ομορφιά και την ευεξία που προσφέρει αυτή η μορφή τέχνης. Να θυμηθούν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο που συγχρόνως είναι τα πρώτα βήματα χορού. Ο χορός μας αφορά όλους και μας καλεί σε ένα ταξίδι που ενεργοποιεί το μυαλό, την ψυχή, το σώμα ολόκληρο. Οι Λατινοαμερικάνικοι χοροί ωθούν τον άνθρωπο σε νέες εξερευνήσεις του εαυτού του μέσα από την τεχνική οργάνωση των βημάτων. Μέσα από τον συντονισμό κινήσεων του σώματος και την εφαρμογή τους πάνω στον ανάλογο ρυθμό, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

 Ο χορός είναι ένα μοναδικό ταξίδι σε ένα κόσμο που δεν υπάρχουν έννοιες και προβλήματα γιατί παρασύρει τον νου σε δρόμους διασκέδασης, χαράς και μάθησης. Οι βασικές αρχές είναι ο σεβασμός που εκφράζουν οι χορευτές μεταξύ τους, η στήριξη και η συνεργασία για οποιαδήποτε χορευτική δραστηριότητα και φυσικά η διασκέδαση και ευεξία του σώματος. Τελευταίες έρευνες έδειξαν ότι οι Latin και οι Ευρωπαϊκοί χοροί βοηθούν στην ανάπτυξη και εξέλιξη της σκέψης, μέσα από τον απόλυτο συντονισμό ταυτόχρονων κινήσεων του σώματος. Όλοι οι άνθρωποι έχουν κίνηση γιατί απλά ο άνθρωπος κινείται στο χώρο, τίποτα δεν είναι αδύνατο να γίνει, αρκεί να προσπαθήσει! Κι αυτό ξεκινά από τα παιδιά μέχρι όσους αισθάνονται παιδιά.

ΣΙΩΚΟΥ ΓΩΓΑ

Παιδαγωγός - Χορογράφος

Ζήστε το μαζί μας!!!

 Στόχος μας ειναι να αναπτύξουμε την παιδεία, την κοινωνικοποίηση, τον πνευματικό κόσμο, τον αυτοσχεδιασμό και την ελευθερία έκφρασης των παιδιών. Επιπρόσθετα θελουμε να ενισχύσουμε την καλλιτεχνική φύση, βοηθώντας στη σωματική ανάπτυξη και συμβάλλοντας στην ψυχική καλλιέργεια.

Περισσότερα...

Που θα μας βρείτε

Ώρες Λειτουργίας

Δευτερα
5 MΜ - 10 ΜΜ
Τριτη
4 MΜ - 10 ΜΜ
Τεταρτη
5 MΜ - 10 ΜΜ
Πεμπτη
4 MΜ - 10 ΜΜ
Παρασκευη
5 MΜ - 10 ΜΜ
Σαββατο
10 ΠΜ - 2 ΜΜ
Κυριακη
Κλειστα

Από το Γυμναστήριο