Τηλέφωνο: +30.22310.42507

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο όπου και διδάχτηκε κλασσικό μπαλέτο και μοντέρνο χορό από τα 3 της χρόνια, αποκτώντας έτσι 18χρονη εμπειρία στον χώρο. Από το 2010 ζει και εργάζεται στην Λαμία δίπλα στο πλευρό της Νατάσσας Λάππα, όπου είναι συνεργάτιδα της μέχρι και σήμερα.

Είναι κάτοχος των επαγγελματικών διπλωμάτων Intermediate στο κλασσικό μπαλέτο  και Intermediate, Advanced 1 στον μοντέρνο χορό της ακαδημίας I.S.T.D. Ακόμη έχει διδαχθεί και γνωρίζει τα συστήματα R.A.D και Vaganova του κλασσικού μπαλέτου καθώς επίσης και τα συστήματα Limon, Graham και Hawkins του σύγχρονου χορού.

Το 2008 δέχθηκε υποτροφία από την διευθύντρια της σχολής χορού Dance Studio Nikki Critchlow  και φοίτησε στο Laine theater arts college της Αγγλίας.

Έχει λάβει μέρος σε διάφορες χορευτικές εκδηλώσεις με σημαντικότερες τις χορευτικές εκδηλώσεις των Ολυμπιακών αγώνων με την παράσταση «Παράδοση με μέλλον», το 10ο Φεστιβάλ Μουσικοθεάτρου με την παράσταση «Κάρμεν», την ανάληψη των Μεσογειακών αγώνων από την πόλη του Βόλου, καθώς και στον πανελλήνιο διαγωνισμό σύγχρονου χορού Τερψιχόρης Έργα, όπου και κατέλαβε την 3η θέση.

Ζήστε το μαζί μας!!!

 Στόχος μας ειναι να αναπτύξουμε την παιδεία, την κοινωνικοποίηση, τον πνευματικό κόσμο, τον αυτοσχεδιασμό και την ελευθερία έκφρασης των παιδιών. Επιπρόσθετα θελουμε να ενισχύσουμε την καλλιτεχνική φύση, βοηθώντας στη σωματική ανάπτυξη και συμβάλλοντας στην ψυχική καλλιέργεια.

Περισσότερα...

Που θα μας βρείτε

Ώρες Λειτουργίας

Δευτερα
5 MΜ - 10 ΜΜ
Τριτη
4 MΜ - 10 ΜΜ
Τεταρτη
5 MΜ - 10 ΜΜ
Πεμπτη
4 MΜ - 10 ΜΜ
Παρασκευη
5 MΜ - 10 ΜΜ
Σαββατο
10 ΠΜ - 2 ΜΜ
Κυριακη
Κλειστα

Από το Γυμναστήριο