Τηλέφωνο: +30.22310.42507

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Λαμίας. Κατα το 7ο έτος της ηλικίας του έγινε η πρώτη επαφή με το χορό και συγκεκριμένα με τους παραδοσιακούς χορούς μέσω του Λυκείου των Ελληνίδων Λαμίας στο οποίο συμμετέχει μέχρι και σήμερα!

Στην ηλικία των 12 ετών γνώρισε την Hip Hop κουλτούρα και ξεκίνησε να ασχολείται συστηματικά με το breakdance, ευρέως γνωστό και ως bboying ή breaking!Κατα την εφηβική του ηλικία,δημιούργησε μαζί με άλλους χορευτές την breakdance ομάδα L.Jokers η οποία συμμετείχε σε αριθμό εκδηλώσεων στην πόλη της Λαμίας!

Κατά την διάρκεια των ακαδημαϊκών του σπουδών διδάχθηκε μέσω ομάδας της σχολής χορού "Χοροκίνηση" του Ρεθύμνου και το είδος Newstyle-Street dance και έγινε μέλος της χορευτικής ομάδας Dissrollers με την οποία παρευρέθηκε events και parties σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο!

Απο τον Σεπτέμβριο του 2014 βρίσκεται στη διδακτική ομάδα του Γυμναστηρίου Εν Κινήσει. 

Ζήστε το μαζί μας!!!

 Στόχος μας ειναι να αναπτύξουμε την παιδεία, την κοινωνικοποίηση, τον πνευματικό κόσμο, τον αυτοσχεδιασμό και την ελευθερία έκφρασης των παιδιών. Επιπρόσθετα θελουμε να ενισχύσουμε την καλλιτεχνική φύση, βοηθώντας στη σωματική ανάπτυξη και συμβάλλοντας στην ψυχική καλλιέργεια.

Περισσότερα...

Που θα μας βρείτε

Ώρες Λειτουργίας

Δευτερα
5 MΜ - 10 ΜΜ
Τριτη
4 MΜ - 10 ΜΜ
Τεταρτη
5 MΜ - 10 ΜΜ
Πεμπτη
4 MΜ - 10 ΜΜ
Παρασκευη
5 MΜ - 10 ΜΜ
Σαββατο
10 ΠΜ - 2 ΜΜ
Κυριακη
Κλειστα

Από το Γυμναστήριο