Τηλέφωνο: +30.22310.42507

Η δράση Γυμναστική που χαρίζει χαμόγελα ολοκληρώθηκε με επιτυχία!!! Το Γυμναστήριο Εν Κινήσει έγινε για 10 ημέρες κρίκος αγάπης και το Cosmogym και ο κος Simeon Skouteris μας έδωσαν τη δυνατότητα να συμβάλλουμε κι εμείς σε μια πραγματικά αξιέπαινη πρωτοβουλία. Τους ευχαριστούμε!!!

Την Μ. Τεταρτη πακετάραμε τα τρόφιμα που με τόση αγάπη για ένα δεκαήμερο κατεφτάναν στο Γυμναστήριο μας απο γονείς, φίλους και πολιτες της Λαμίας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας. Σας ευχαριστούμε όλους απο καρδιάς!!!

Τέλος να ευχαριστήσουμε το Υπεραστικό Κτελ Ν. Φθιώτιδας για την ευγενική ανταπόκριση να μεταφέρει στη Λάρισα όσα συγκεντρώσαμε!!! Η οικογένεια του Γυμναστήριου Εν Κινήσει δεσμεύεται να είναι παρούσα σε ανάλογες δράσεις!!! Καλή επιτυχια και στους υπόλοιπους κρίκους αγάπης!!!

fonografos.net

Ζήστε το μαζί μας!!!

 Στόχος μας ειναι να αναπτύξουμε την παιδεία, την κοινωνικοποίηση, τον πνευματικό κόσμο, τον αυτοσχεδιασμό και την ελευθερία έκφρασης των παιδιών. Επιπρόσθετα θελουμε να ενισχύσουμε την καλλιτεχνική φύση, βοηθώντας στη σωματική ανάπτυξη και συμβάλλοντας στην ψυχική καλλιέργεια.

Περισσότερα...

Που θα μας βρείτε

Ώρες Λειτουργίας

Δευτερα
5 MΜ - 10 ΜΜ
Τριτη
4 MΜ - 10 ΜΜ
Τεταρτη
5 MΜ - 10 ΜΜ
Πεμπτη
4 MΜ - 10 ΜΜ
Παρασκευη
5 MΜ - 10 ΜΜ
Σαββατο
10 ΠΜ - 2 ΜΜ
Κυριακη
Κλειστα

Από το Γυμναστήριο