Τηλέφωνο: +30.22310.42507

Το Γυμναστήριο "Εν Κινήσει" ξεκινά τον 6ο χρόνο λειτουργίας του με διάθεση για πολύ ρυθμό, κίνηση, χορό. Σε όλη αυτή την πορεία έχει επενδύσει στη δημιουργία τμημάτων ρυθμικής γυμναςτικής, ηλικίας 3 ετών και άνω, που  συνδυάζουν άρτια τεχνική και κίνηση.

 

Η προηγούμενη χρονιά έκλεισε με την συμμετοχή στο Cosmogym Contest 2015 και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου!!!


Μια διάκριση που έρχεται να προστεθεί στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Cosmogym Contest 2014, δημιουργώντας μια παράδοση για το Εν Κινήσει και την πόλη της Λαμίας.

Με οδηγό τις δυο συνεχόμενες επιτυχίες και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία η αγωνιστική ομάδα θα είναι και φέτος παρούσα  στη διοργάνωση του 2016, με στόχο να κρατήσει τη ΛΑΜΙΑ ΨΗΛΑ και  κεντρικό σύνθημα:

ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

Η ιδιοκτήτρια Νατάσσα Λάππα Πασπάλη, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, καθώς και η ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών της αισθάνονται υπερήφανοι για το επίπεδο των παιδιών που βρίσκονται κοντά τους αυτά τα χρόνια. 
Επίσης δηλώνουν σίγουροι πως και τα παιδια που θα θελήσουν να δοκιμάσουν η να βελτιώσουν τις δυνατότητες τους στη ρυθμικη γυμναστική θα ενταχθούν ευχάριστα στη μεγάλη οικογένεια του "Εν Κινήσει".
Σας καλούν λοιπόν να το ζήσετε μαζί τους!!!Δείτε το βίντεο απο την τελευταία θεματική παράσταση με τίτλο
" Οι 10ετιες Εν Κινήσει", μια ακόμη παράσταση που το κοινό της Λαμίας αγκάλιασε γεμίζοντας το ΔΑΚ Χαλκιοπουλειο :

Η προσφορά του Γυμναστηρίου μας για φέτος είναι:

Οι μαθήτριες από 6 ετών και πάνω που θα επιλέξουν την Ρυθμική Γυμναστική ΔΩΡΕΑΝόλο το χρόνο το μάθημα του Hip Hip, ένα δώρο αξίας 200 ευρώ!!!

Για τις μικρές μαθήτριες 3-6 ετών ΔΩΡΕΑΝ όλο το χρόνο μια επιπλέον ώρα μουσικοκινητικής αγωγής!!!

Επιπλέον για όλα τα μέλη του Γυμναστηρίου προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ ομαδική ασφάλιση.

Πηγή: radiomemory.gr

Ζήστε το μαζί μας!!!

 Στόχος μας ειναι να αναπτύξουμε την παιδεία, την κοινωνικοποίηση, τον πνευματικό κόσμο, τον αυτοσχεδιασμό και την ελευθερία έκφρασης των παιδιών. Επιπρόσθετα θελουμε να ενισχύσουμε την καλλιτεχνική φύση, βοηθώντας στη σωματική ανάπτυξη και συμβάλλοντας στην ψυχική καλλιέργεια.

Περισσότερα...

Που θα μας βρείτε

Ώρες Λειτουργίας

Δευτερα
5 MΜ - 10 ΜΜ
Τριτη
4 MΜ - 10 ΜΜ
Τεταρτη
5 MΜ - 10 ΜΜ
Πεμπτη
4 MΜ - 10 ΜΜ
Παρασκευη
5 MΜ - 10 ΜΜ
Σαββατο
10 ΠΜ - 2 ΜΜ
Κυριακη
Κλειστα

Από το Γυμναστήριο