Τηλέφωνο: +30.22310.42507

6η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΥΝ- ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ & RYTHMIC GYMNASTICS WORLD CUP 2024 Palaio Faliro
Τι μέρα ήταν αυτή…

Ξεκίνημα με Ραφήνα και Αισθητική Ομαδική Γυμναστική στην αγαπημένη μας Φανή Ψαθά που την ευχαριστούμε για τη φιλοξενία σε μια ακόμη επίσκεψη μας με την υπόσχεση να ανταποδώσουμε κι εμείς πλέον!!!
Μια ξεχωριστή εμπειρία που τείνει να γίνει θεσμός!!!
Και επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται δεν θα μπορούσε να μην συνεχιστεί με έναν αγώνα που έχουμε την τύχη να φιλοξενούμε στη χώρα μας…
παρακολουθήσαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής που διεξήχθει στο Παλαιό Φάληρο!!!

Μια διοργάνωση με αθλήτριες επιπέδου παγκόσμιας κλάσης, μια prova generale ενόψει των επικείμενων Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, με ιδιαίτερο συναισθηματικό ενδιαφέρον λόγω της επετειακής συμμετοχής και της δική μας Μελινα Μιχου!!!
Τα κορίτσια μας είχαν τη χαρά να συνομιλήσουν με την Ολυμπιονίκη μας Κλέλια Πανταζή και εμείς να συναντήσουμε αγαπημένες φίλες από το χώρο της Γυμναστικής!!!
Συγχαρητήρια θερμά σε όλους!!!
Και πλεόν επικεντρωνόμαστε στο βασικό μας στόχο…
Το καυτό διάστημα μέχρι το τέλος της σεζόν και τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις!!!

Ζήστε το μαζί μας!!!

 Στόχος μας ειναι να αναπτύξουμε την παιδεία, την κοινωνικοποίηση, τον πνευματικό κόσμο, τον αυτοσχεδιασμό και την ελευθερία έκφρασης των παιδιών. Επιπρόσθετα θελουμε να ενισχύσουμε την καλλιτεχνική φύση, βοηθώντας στη σωματική ανάπτυξη και συμβάλλοντας στην ψυχική καλλιέργεια.

Περισσότερα...

Που θα μας βρείτε

Ώρες Λειτουργίας

Δευτερα
5 MΜ - 10 ΜΜ
Τριτη
4 MΜ - 10 ΜΜ
Τεταρτη
5 MΜ - 10 ΜΜ
Πεμπτη
4 MΜ - 10 ΜΜ
Παρασκευη
5 MΜ - 10 ΜΜ
Σαββατο
10 ΠΜ - 2 ΜΜ
Κυριακη
Κλειστα

Από το Γυμναστήριο